Във ваната с бира е приятно. Снимки: интернет

Този курорт е раят за феновете на бирата

Да отидеш на почивка и да те посрещнат с халба студена бира, хотелът да е посветен изцяло на бирата и берените удоволствия, а в стаята да те чака вана пълна с бира. Това не е мечта, а реалност.

Курортът Чодовар в Чехия предлага на своите гости бирени СПА процедури. Освен, че може да пиете колкото си искате от пенливата течност, тук ще ви лекуват с… бира.

От управата на курорта осигуряват на туристите вана, пълна с бира, затоплена до 34 градуса температура. Специалните съставки, съдържат полезни за здравето и кожата компоненти, които не само, че няма да ви навредят, но ще ви помогнат.

Според специалистите в курорта, бирената баня отваря кожните пори, което способства токсините по-лесно да излязат от тялото. Бирената мая дава на кожата широка гама от Витамин В, протеини и захариди, което омекотява и регенерира епидермиса.

Чешкият курорт е рай за мъжете.
Чешкият курорт е рай за мъжете.

Овъглените мехурчета, които се смесват с бирата във ваната, помагат на кожата да си отпочине. Така ще изглеждате значително по-млади след няколко процедури с бира. Най-често гостите се киснат в бира 20 минути, което е напълно достатъчно.

В този курорт мъжете се чувстват също като в рая, защото освен бирената вана, могат да си пият бирата без да се притеняват, че ще им порастне бирено коремче. Предлага се непастьоризирано местно пиво, което според специалистите помага за по-доброто храносмилане. Так хем пиеш бира, хем не пълнееш!

Да гръгваме към Чехия! 😉

 

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.