Breaking News
Отвън е мъжествен, но вътре крие мекота и лукс. Снимки: EarthRoamer/SWNS

Той е груб отвън, но вътре предлага лукс

Къмпингуването не е шега работа. Може би и затова тази „каравана“ на форд изглежда отвън твърде мъжкарска, дори груба, но пък вътре впечатлява с уют и лукс.

Реално машината EarthRoamer, представена на публиката тази седмица, е камион, с който може да стигнете до най-неприветливите места, но пък едва ли ще ги усетите, защото вътре сте като в замък…и то скъп.

„Караваната“ предлага удобна баня с отделен душ, пералня и миялна, отопляеми подове, двойно легло с кралски размери, както и стая за общуване с приятели, която побира до 6 души. Има още и модерна аудио-визуална система, в случай, че случайно поискате да гледате филм или да слушате музика по време на къмпингуването си.

В камиона има и кухня с обикновена фурна, микровълнова, хладилник и мивка. Може би вече се питате как става миенето и прането? Много е просто – на борда е поставен резервоар, който побира до 250 галона вода!

Камионът е с 6.7-литров двигател с вместимост от 115 галона дизел. И докато смятате колко литра са това, може да си направите и сметката колко лева ще ви излезе удоволствието да си купите камиона – в момента се продава за 1.5 милиона долара!

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.