Този остров спечели класацията.

Топ 10 на изгряващите туристически дестинации…

 Туристите, които не са решили къде да прекарат почивката си, могат да се възползват от съветите TripAdvisor. Там бе публикувана класация на десетте най-добри изгряващи и малко познати дестинации.
Класацията е на база положителни впечатления на туристи и ръст в броя на резервациите. Първата позиция печели малкият японски остров Ишигаки, част от префектура Окинава. Красиви, пясъчни брегове, мангрови гори, планински пейзажи, добра храна. С това островът е впечатлил своите гости. Нощувките тук започват от 170 лева, но могат да се намерят и по-скъпи хотели, където ще преспите срещу близо 300 лева за вечер.

Втората позиция е за малкото градче Kapaa, част от Хавайските острови. Това място е подходящо за сърфистите, които намират идеални условия за практикуване на любимия си спорт. Освен това туристите в Караа са впечатлени от шопинг центровете и добрите ресторанти. Може да си намерите място за нощувка срещу малко повече от 250 лева.

На трета позиция клиентите на TripAdvisor са класирали Найроби в Кения, която е по-позната като Столица на сафаритата. Днес градът предлага модерни клубове и ресторанти за по-младите туристи. Не са за пропускане Karen Blixen Museum и Girafee Center. Нощувка в града може да ви излезе около 160 лева.

Ето и останалите в класацията:
4. Халифакс, Канада
5. Гданск, Полша
6. Сан Хосе, Коста Рика
7. Рига, Латвия
8. Ровин, Хърватия
9. Нерха, Испания
10. Казабланка, Мароко

Check Also

„Магията на Рила планина” ще привлича туристи в планината

Фестивалът за български фолклор “Магията на Рила планина” ще привлича туристи през лятото в планината. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.