Плъховете също обичат компания за кафето си. Снимка: San Francisco Dungeon

Тук на плъховете е разрешено да се разхождат край туристите

Ако си мислите, че плъхът не може да бъде туристическа атракция, бъркате! Какво ще кажете за кафене в тъмница, където край вас спокойно се разхождат големи мишки?

Това е напълно възможно в Сан Франциско. Посетителите на The San Francisco Dungeon и по-специално на кафенето там, е добре да нямат предразсъдъци към различните животни. Местна благотворителна организация е решила да освобождава плъховете именно на въпросното място. Очаква се те да бъдат щастливи, а вие поне малко приятно изненадани!

The San Francisco Dungeon отваря врати през 2014 година, а това лято ще бъде дадено началото и на странното кафене с плъховете. Очаква се това да стане през юли, като дори се продават билети за смели посетители. Цената е 49.99 долара.

В Rat Café ще има четири свободни плъха. Менюто ще бъде посветено на животинките, като освен рататуй, ще се предлагат Car-rat cake и Ratte coffee.

Плъховете няма да са мръсни, неугледни и агресивни, тъй като идват от основаната през 1998 година благотворителна организация Rattie Ratz. Тя „подкрепя спасяването, рехабилитацията и осиновяването на домашни плъхове“ в Сан Франциско.

Check Also

С тази каравана може да отидете навсякъде по света…

Еко каравана, която може да достигне до всяко кътче на света, дори и труднодостъпно, представиха …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *