Туризъм в Камбоджа. Луксозен хотел отваря врати в Пном Пен

Ако доскоро Камбоджа беше известна със зверствата на червените кхмери, то в днешно време страната се превръща във все по-предпочитана туристическа дестинация.

През 2017 година в столицата Пном Пен се очаква да отвори врати луксозният хотел Rosewood. Той ще заема последните 14 етажа на Vattanac Capital Tower. Това е и най-високата сграда в страната.

Намира се в бизнес центъра на Пном пен, но това не бива да притеснява туристите, защото собствениците на хотела обещават невероятни панорамни гледки към реките Меконг и Тонлесап, както и към традиционните архитектурни шедьоври на кхмерите. Може да видите още Кралския дворец, Националния музей и Централния пазар, които са в близост до хотела.
rose2

На гостите си Rosewood ще осигурява 175 стаи и апартаменти. Бистро за 120 души, лоби бар с 60 места, два специализирани ресторанта и Скай бар с конзолна тераса, който освен страхотни питиета ще разкрива красиви панорамни гледки, са само част от нещата, с които ще бъдат глезени туристите.

Предвидени още са СПА комплекс, фитнес център и 20-метров плувен басейн. Хотелът ще предлага възможности и за конгресен туризъм.

Check Also

„Магията на Рила планина” ще привлича туристи в планината

Фестивалът за български фолклор “Магията на Рила планина” ще привлича туристи през лятото в планината. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.