Така ще изглежда входът на парка край Лондон. Изображения: London Paramount

Уникален увеселителен парк отваря врати в Европа

Какво ще кажете за увеселителен парк с големина от 872 акра и атракции от филма Титаник? Това ще стане реалност през 2022 година, когато паркът на Paramount отвори врати край Лондон.

Планира се чудото да предлага десетки развлечения на туристите, като ще бъдат оформени огромни кътове посветени на Титаник, Iron Man, Стар трек, Мисията невъзможна. Според новинарски агенции обаче, все още не е сигурно на кои кинохитове ще бъдат посветени атракциите.

lon2

40 000 души ще могат да се забавляват в парка ежедневно. Предвидено е Paramount London да има театър с 1500 места, хотел, както и огромен нощен клуб. Билетът за посещение ще струва 57 паунда. Твърди се, че паркът може да бъде изграден край река Темза, което ще позволи да се организират още по-интересни развлечения, като ежедневни круизи с корабчета наколо.

lon3

В парка ще бъде представено всичко най-бляскаво от Холивуд в съчетание с британската култура, обещават инвеститорите, които се готвят да платят 3.5 милиона британски паунда, за да построят Paramount London.

Check Also

Пускат на вода прозрачен круизен кораб

Круизен кораб, от който туристите ще съзерцават по-добре красотите на морета, океани и екзотични острови, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *