Уреждат ви почивка-изненада – не знаете къде отивате

Не са малко туристите, които търсят нещо различно в планираната почивка, да има момента на изненада, адреналин. Защо не? Как ще се почувствате, ако разберете дестинацията за ваканцията си в деня на тръгването?

Подобна изненада организират от сайта srprs.me. Достатъчно е да следвате инструкциите за регистрация и не след дълго ще ви бъде организирана почивка на…неизвестно място.

Трябва само да напишете какъв тип почивка искате – възможностите за избор са в град или туризъм извън населено място. Важно е да напишете и колко дни имате на разположение.

После проверявате цените и се правите бюджет. Важно е да кажете на организаторите къде не желаете в никакъв случай да почивате. Тук възможността е да се напишат до три дестинации, затова хубаво си помислете.

Повечето туристи разбират в деня на полета си къде ще пътуват. Дни преди почивката от сайта ви пращат седмична метеорологична прогноза на мястото, където ще бъдете, за да вземете подходящи дрехи.

Точно седем дни преди излитането, в пощенски плик получавате скреч карта, на която пише къде ще летите. Трябва да устоите на изкушението и да не я отваряте!

Пликът се отваря на летището, там се изтърква ненужния слой от картата и…вече знаете къде ще е тазгодишната ви ваканция.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.