Хитовият филм "Дилвали" е сниман в България. Скоро се очаква и премиерата на лентата.

Филм с индийския Брад Пит привлича индийски туристи в България

Премиерата на снимания в България филм „Дилвали“, с участието на индийския Брад Пит – Шарук Кхан, ще привлече хиляди индийсти туристи в страната ни.

Това са прогнозираха водещи индийски туроператори по време на срещата си с министъра на туризма Николина Ангелкова. На срещата в Мумбай присъстваха над 80 туроператори и членове на Travel Association of Tour Operators of India.

Те приветстваха идеята за откриване на туристически информационни центрове на България в Делхи и Мумбай, което според туроператорите ще повиши информираността на индийските туристи и ще направи страната ни още по-разпознаваема на вътрешния пазар.

През 2016 година Министерството на туризма ще организира журналистически и експедиентски турове за индийския пазар, както и съвместна кръгла маса за насърчаване на туристопотока от двете държави.

Съществуват реални възможности за чувствително увеличаване на броя на индийските туристи у нас, особено след като Боливуд ни избра за една от водещите си кинолокации, смята Николина Ангелкова. Тя припомни, че догодина у нас ще бъдат заснети още 10 боливудски филмови продукции.

 

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.