Breaking News

Хиляди гледаха уникалното шоу Red Bull Flugtag във Варна

Хиляди варненци и туристи изпълниха вчера пространството край Морска гара, за да наблюдават първото за България издание на уникалното шоу Red Bull Flugtag.

Първоначално от 6 метровата рампа трябваше да скочат 40 отбора, но в последния момент отпаднаха 10. Така останалите смелчаци трябваше да се опитат да прелетят поне няколко метра преди да паднат в морските води.

prin

Журито, сред които бяха Косъма, 100 кила и Александър Кадиев, трябваше да оценява освен летателните и артистичните способности на участниците.

Накрая победители станаха варненците от 4o4a, които опитаха да летят с малко автобусче. Второто място остана за „Небесните майни“, а трети се класираха Xventors.

За доброто настроение на публиката се грижеха шоумените Димитър Рачков и Ненчо Балабанов, както и певицата Алекс Раева. Рачков и Балабанов не спираха с майтапите, което накара публиката да се смее не само на странните участници, но и на скечовете на актьорите.

flugi

Една от най-големите атракции бе лупингите на самолетите от The Flying Bulls, които прелетяха над главите на зрителите, и правиха различни фигури в небето.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.