Тази луксозна яхта, пренесла лукса на прочутите хотели, ще отвежда гостите си до екзотични дестинации. Изображения: The Ritz-Carlton

Хотелите Риц пускат луксозна круизна яхта

 

Луксът на хотелите Риц ще стане възможен и на море. В края на 2019 година на вода ще бъде пусната луксозна круизна яхта, която ще обикаля световните красоти, докато туристите си почиват при невероятни условия на борда.

Яхтата ще е на хотелската група The Ritz-Carlton, и ще бъде любезен домакин на 298 пасажери, настанени в 149 апартамента. Всеки от тях ще разполага със собствена тераса. На борда на яхтата са предвидени и два мезонета, с размери 450 квадратни метра.

Плавателният съд ще предлага на гостите си СПА, луксозен салон с панорамна гледка, винен бар. В ресторанта ще се вихри шеф Sven Elverfeld, чието заведение в Риц-Волфсбург има звезди Мишлен. На борда ще има басейни и горещи бани. А достъпът до яхтата ще е възможен и с други по-малки яхти или хеликоптер.

Пътуванията ще продължават между 7 и 10 дни, а дестинациите включват Средиземно море, Северна Европа, Карибите, Латинска Америка. Яхтата ще посещава екзотични кътчета на света, които не са достъпни за големите круизни кораби.

Записванията за първия воаяж започват през май 2018 година. Планира се на вода да бъдат пуснати три яхти. Първата, която ще отпътува трябва да бъде базирана в Маями.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.