Хотел…кацнал на едно дърво

Ако не сте от придирчивите туристи, и не разполагате с много пари, може да отседнете в Bogancloch Treehouse. Намира се в Rhynie – Шотландия, и нека сме честни…това не е хотел.

Става дума за зелена, туристическа каравана от 1960-те години. Интересното при нея е, че е качена на едно дърво, и за да поспите вътре трябва да изкачите дървена стълба.

Тук за удобства е трудно да се говори – няма интернет, даже и ток. Собствениците зоват туристите да си носят собствени чаршафи, защото нямат възможност да перат (пак заради тока).

Едва ли ще ви е тъмно, тъй като все пак имате на разположение парафинови лампи. Може да си готвите на газ, а грилът се явява голяма екстра.

Леглата, на които се очаква да спите вечер не са големи, предупреждават от управата, на сайта караваната. Затова хубаво сметнете дали няма да ви стърчат краката, докато похърквате нощем.

Най-близкото кафене и кръчма са на…15 мили разстояние, а улично осветление има на около 5 мили. За баня е трудно да се говори…всъщност такава няма, и ще е добре да имате умения на къмпингуващ, за да се измиете.

Нощувката е около 40 лева.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.