Breaking News

Хотел предлага една от най-красивите гледки на Карибите

Хотелите, които се намират на първа линия и осигуряват красиви гледки към морето са едни от най-предпочитаните за почивка от туристите по целия свят. Има обаче един хотел, който дава на своите гости освен красота и огромни дози романтика и спокойствие.

hot2

Rockhouse в Негрил, Ямайка, присъства в много класации на онлайн гидовете. Той е задължителен за посещение от хората, които обичат приятните емоции в неограничени количества.

Негрил не е типичната плажна дестинация, тъй като тук има повече камениста почва и скали, извисяващи се над тюркоазените океански води, но именно в това е чарът на курорта и хотела.

hot4

Погледнат откъм океана бутиковият хотел се намира на фона ан красива брегова ивица и джунгла. Двайсетте вили са изработени от дърво и камък, и имат сламен покрив.

Тук е идеално за плуване, гмуркане или просто да стоите под сламения покрив, да пиете студен коктейл и да наблюдавате бистрите води на океана, слушайки само песента на вълните, без да ви притесняват тълпи от хора и неестествени шумове.

hot5

Ако случайно ви се прииска да се попечете на класически плаж, не бива да унивате. Прочутият Seven Mile Beach е само на няколко минути с кола.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.