Царството на авокадото! В този ресторант всичко е приготвено от зеления плод

Авокадото навлиза с всичка сила в българската кулинария, което стана причина мнозина да се шегуват, че шопската салата не е истинска, ако не е с авокадо. Дали това е вярно, ще трябва да попитаме шеф Манчев, а през това време може да отскочим до ресторанта, в който всяко ястие е приготвено от авокадо!

Сандвичи, салати, дори смутита от авокадо. Мястото е Avocaderia и се намира в Бруклин, Ню Йорк. Ресторантът не разчита само на местните посетители, защото се оказва , че туристи дори от Европа го посещават, за да усетят вкуса на любимия си плод.

Собствениците – двама братя от италиански произход, започват да пускат снимки с ястия от авокадо в инстаграм шест месеца преди ресторантът да отвори врати. В социалната мрежа те са набрали достатъчно последователи, които днес са редовни клиенти на Avocaderia.

Интериорът на заведението дава свежест и зеленина на посетителите.

Авокадото в ресторанта се доставя от органична ферма в Мексико, което гарантира неговата чистота и качество. Другите продукти в заведението също се подбират внимателно, за да бъдат максимално полезни за здравето на клиентите.

Ако сте туристи в Ню Йорк, влезте в царството на авокадото!

Check Also

48 000 долара за нощувка…в апартамента на принцесата на Монако

Ако имате 48 000 долара навярно ще си купите апартамент. Е, някои пък може да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *