Breaking News

Четирикраки помощници посрещат туристи в хотелите

Животни помагат при посрещането на туристите в хотели, които са pet friendly (бел. авт. – приятелски настроени към домашните любимци. Разрешават да почивате там с любимеца си).

Кучета, котки, дори и воден бивол са част от персонала на въпросните хотели по света. По всеобщо мнение животинки създават допълнителна радост за гостите и правят мястото по-очарователно.

Шефката Шеба

Котка на име Шеба не само, че заработва в хотел, но и по всеобщото мнение на персонала и туристите, се е взела за началник. Котката е част от Tyddyn Llan, който се намира в северната част на Уелс.

Шеба има и мениджърски задължения.
Шеба има и мениджърски задължения.

Шеба посреща клиенти, но доста често помага и в офиса. Злите езици твърдят, че се настанявала на бюрото на мениджъра и по-скоро му пречи. Въпреки това котката е неизменна част от хотела и се радва на любовта на гости и служители.

Уоджър – идеалната компания за разходка

Ако сте отсядали в Staybridge Suites – Лондон, със сигурност познавате симпатичния Уоджър. Той е шоколадовокафяв мини лабрадор.

Кучето приема задълженията си абсолютно сериозно. Посреща гостите на хотела, предлагащ 93 стаи, помага с пренасянето на багажа им, а дори му разрешават да провери туристите на рецепция. Нещо, за което твърдят, че е изкарал и курс.

Уоджър помага и с багажа.
Уоджър помага и с багажа.

Това обаче не е всичко. Уоджър обича да си играе с гостите и по мнението на мнозина е идеалната компания за разходка в района.

Водните биволи…

Двете едри животни си нямат имена, но това не им пречи да бъдат важна част от луксозният хотел Keemala на остров Пукет.

По обективни причини биволите не стоят на рецепция, но за сметка на това се грижат за растителността в района. Двамата имат мисия да „подстригват“ тревните площи, с други думи работят като градинари.

Тези момчета знаят как се коси тревата.
Тези момчета знаят как се коси тревата.

Биволите преди време са били спасени от тежка участ, и сега се наслаждават на работата си и лукса в хотела.

Котакът иконом от Париж

Като заговорихме за луксозни хотели, то нека се принесем в The Castille. Намира се в Париж, петзвезден е и една от атракциите за туристите тук е котаракът Хелиот.

Не е лесно да си котка в луксозен парижки хотел.
Не е лесно да си котка в луксозен парижки хотел.

Животинката е наета преди четири години, за да се грижи за хотела. Котакът обаче днес си е взел и още функции. Той често скача на рецепция и посреща гостите. Оглежда ги внимателно и преценява що за хора си.

Check Also

Парижки музей посрещна нудисти…

Нудисти получиха подарък от парижки музей. На 5 май Palais de Tokyo посрещна голи гости. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *