Breaking News

48 000 долара за нощувка…в апартамента на принцесата на Монако

Ако имате 48 000 долара навярно ще си купите апартамент. Е, някои пък може да инвестират сумата за една нощувка в хотел в Монако.

Точно тези пари  – 48 000 долара ще платите в Hotel de Paris – Monte-Carlo, ако отседнете в реновирания апартамент на принцесата на Монако – Грейс (американската актриса Грейс Кели, която се жени през 1956 година за принц Рение ІІІ). Ще трябва обаче малко да изчакате, защото апартаментът ще приема гости от февруари. Самият хотел също е реконструиран, така че няма да съжалявате, ако дадете въпросната сума 😉

Апартаментът е разположен на два етажа и е с големина от 910 квадратни метра. Реставрацията е правена с благословията на монарсите в Монако, които са дарили арт произведения, семейни фотоси, и литература на Грейс за интериора. Апартаментът, който сега носи името на принцесата предлага две луксозни спални, две бани със съблекални, парна баня, сауна, трапезария и офис, в случай че решите да свършите някое бизнес дело.

Прозорците са специални, така че да привличат повече дневна светлина, която от своя страна осветява неутралната цветова гама на стилните мебели и позлатата им. Ако общото външно пространство от 440 квадратни метра може да се нарече „тераса“, то там има красива градина, басейн създаващ усещане за безкрайност, и джакузи. Към това трябва да включим и невероятната панорамна гледка към Ривиерата.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.