В този самолет със сигурност няма да ви е скучно.

VIP! Частен самолет за 46 000 лева на час

Ако имате много излишни пари или се чудите за какво да изтеглите кредит, може да вложите средствата в машина, която е смятана за един от най-добрите VIP частни самолети по света – Dreamliner Boeing 787.

sam

Според сметките наемът за час е 46 000 лева. При нормално ползване самолетът на Боинг побира 335 пасажери. VIP версията за частни полети позволява на борда да се съберат 30 души.

В самолета има луксозни бани и спални, салон за срещи, куполни тавани, контролиран от таблет шикороекранен телевизор. Обзавеждането е стилно и скъпо, като престоят в самолета по-скоро ще ви накара да се почувствате в луксозен хотел в някой скъп курорт, отколкото в превозно средство.

sam3

Машината може да лети без да има нужда от презареждане в продължение на 17.5 часа, което на практика означава, че безпроблемно ще стигнете до интересни туристически дестинации с едно излитане.

sam4

От Deer Jet, фирмата която стои зад концепцията на този самолет, обясниха, че ще дадат подробности за възможни и интересни маршрути през юни. Тъкмо ще имате време за съберете нужната сума за наемането на самолета.

В момента той се намира на летището Stansted.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.