Търси

Условия за публикуване в Български турист

За Български турист:

Български турист" е портал специализиран в електронно публикуване на информационен бюлетин - списание, каталог - места за отдих и развлечения, статии, пътеписи, новини, репортажи и фотографии свързани с туризма. В публикациите място намира най-разнообразна, представляваща интерес за туриста, информация свързана с планинарството, географията, историята, краезнанието, културата, изкуството, архитектурата и др. Това е мястото, където всеки може да изпробва своите писателски умения и да напише материал или просто да сподели каквото пожелае и както пожелае. Трябва само да регистрирате и да влезете с вашият потребителски акаунт в сайта.

Публикувайки при нас, Вие получавате:

  • разполагане на текстовете и снимките върху съвременен бърз сървър;
  • удобен редакторски интерфейс;
  • обратна връзка с редакцията и читателите;
  • присъствие във всички големи световни търсачки;
  • страница на автора с препратки към всички публикации от и за него;

Публикуването на текстове и снимки в списъците с материали става само след като авторите пожелаят това и след преглед от администратор. Авторът може да напише и материал, който няма да присъства като линк в портала, но може да го разпраща до познати и приятели.

По преценка на редакцията материалите могат да бъдат включвани в ежемесечния информационен бюлетин – списание, на портала. Те могат да подлежат на коректура и редакция. Добре е същите, по възможност, да съдържат библиография – използвана литература, архивни източници, карти и материали от интернет, които да бъдат описани в края на материала.

Авторски права

Порталът „Български турист“ прилага и се ползва от действащия Закон за авторското право и сродните му права. Никаква част от текстовете и снимките в него не може да бъде копирана и използвана без знанието и изричното съгласие на техния автор.

След преглед от администратор качените материали и фотоси стават видими в сайта. С това действие авторът им дава своето съгласие те да бъдат публикувани в „Български турист“. Оттук нататък текстовете и снимките могат да бъдат премахнати от сайта единствено по преценка на редакцията и администрацията на „Български турист.

Позоваването на съдържанието на сайта става задължително с хиперлинк или, ако е с публикация на хартия (вестник, книга и др.), в библиографията – в списъка с използваните страници от интернет.

Абонаментен пакет от услуги:

Абонаментният пакет от услуги включва публикуване на информация, текстове, снимки и банери в:

  • раздела „Места за отдих и развлечения“;
  • ежемесечния информационен бюлетин – списание, на портала;
  • рубриката „Новини и съобщения“;
  • лентата с банери.

Стойността услугите в абонаментния пакет е регламентирана в Абонаментна тарифа.

За повече информация използвайте формата за контакт „Пишете ни“, която се намира в главната лента, падащото меню на раздел „За нас“.

Редакцията на „Български турист“ си запазва правото на промени в условията за публикуване. Проверявайте редовно!

Български турист © 2014-2024
За нас | Връзка с нас