Търси

Медицински център "Св. Благовещение" - Банско

Визитна картичка
град/село: Банско
адрес: ул. "Луи Пастьор" № 1
телефони: 074438333

Медицински център (МЦ) "Свето Благовещение" ЕООД град Банско - медицинска помощ, консултации диагностика и лечение на заболявания. Лечебното заведение разполага със специализиран медицински екип: интернист, хирург, ортопед-травматолог, невролог и специалист по трудова медицина.

МЦ "Свето Благовещение" предлага денонощна медицинска помощ на жителите и туристите на град Банско. В клиниката се извършват: прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни, манипулации (превръзки, инжекции, венозни инфузии), клинични изследвания (васерман, урина, пълна кръвна картина, серологично изследване за хепатит В и А). 

В МЦ "Свето Благовещение" се извършват диагностика и лечение на хронични и остри заболявания на дихателната, отделителната, сърдечносъдовата, ендокринната, храносмилателната и нервната система. Целта на екипът лекари е да осигури широк спектър от достъпна, своевременна и квалифицирана медицинска помощ. Кабинетите са оборудвани с модерна апаратура и разполагат с всичко необходимо за бързо и успешно лечение на настъпили заболявания.

МЦ "Свето Благовещение"  разполага с манипулационна, модерна клинична лаборатория, рентгенов кабинет и специализиран транспорт по всяко време на денонощието. Лечебното заведение е оборудвано с високотехнологична медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболявания.

Български турист © 2014-2024
За нас | Връзка с нас