Търси

Чатът на Български Турист

Чатът на сайта е собствена разработка. Като такава вашите съобщения не минават през друга система, предоставяща тази услуга, а единствено и само през нашият сървър, който обслужва всичките ни регистрирани потребители и техните посетители.

Всеки регистриран потребител получава тази услуга автоматично и безплатно, за да може да общува на живо с читателите и посетителите на неговите статии и материали.

Системата работи като в реално време разпраща съобщенията. Съобщенията се записват и в база данни, така че да можете да ги прочетете след време, а също и в случаите, когато авторът не е на линия да може да се осъществи комуникацията с него.

Чатът е разработен с цел да се предостави възможност на авторите да имат по-бърза връзка с читателите си, а също така да може да се гарантира анонимността на посетителите на сайта, които желаят да се свържат с авторите - без да се предоставя име, мейл адрес или каквато и да е друга идентификация на потребителя.

Бързо и лесно. Имате въпрос? Няма по-лесен начин на сайта на списание "Български турист" да се свържете с автора и да попитате.

GDPR

Не предоставяме тези съобщения на трети лица и не ги анализираме по никакъв начин.

Ако се притеснявате за евентуално споделени чувствителни данни в съобщенията, свържете се с нас - веднага ще ги изтрием.

Съобщенията се пазят известно време, както е и с всички други подообни чат системи, с единствената цел да послужат на двете страни да поддържат комуникация и да могат да прегледат назад историята на разговора. След изтичането на период на давност и валидност, в базата данни се изпълняват процеси на поддръжка и се изтриват много стари съобщения.

Български турист © 2014-2024
За нас | Връзка с нас